Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: دولت با نگاه عدالت خواهانه اجازه ندهد که فشارهای بیرونی و مشکلات داخلی شرکت ها و واحدهای تولیدی، شرایط را به ضرر کارگران تمام کند و به خاطر افزایش زیاد حقوق، کارفرمایان از عهده تأمین حقوق آنها بر نیامده و اقدام به تعدیل نیرو کنند که در این صورت حقوق آنها تضعیف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا حاجی بابایی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص تعیین تکلیف حقوق کارگران و میزان افزایش حقوق این قشر برای سال 98 اظهار داشت: بر اساس برنامه ششم توسعه همچنین در رابطه با همسان سازی و متناسب سازی حقوق در کنار لایحه ای که دولت برای کارکنان کشوری و لشکری ارائه داده بود، مجلس قوانینی تصویب و به دولت ابلاغ کرد تا بر اساس آن فاصله حقوق کاهش پیدا کند.

وی در ادامه افزود: وقتی همسان سازی حقوق ها توسط دولت برای کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری انجام بگیرد، خود به خود نگاه‌ها متوجه تعیین تکلیف حقوق و دستمزد کارگران و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی می شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با تأکید بر لزوم تعیین تکلیف حقوق کارگران تصریح کرد: دولت و شورای عالی کار که مسئولیت تعیین میزان افزایش حقوق را بر عهده دارند باید هر چه سریع تر جلسات را تشکیل دهند، تا متناسب با وضعیت جامعه مانند نرخ بی کاری، اشتغال، معیشت، مشکلات و فشارهای که به مردم به‌ویژه کارگران تحمیل شد؛ برای بهبود معیشت کارگران تصمیمی گرفته شود.

حاجی بابایی ضمن اشاره به این نکته که کمتر از یک هفته تا پایان سال 97 باقی مانده است، خاطرنشان کرد: شورای عالی کار و نمایندگان دولت در آن با توجه به این فرصت کم باید هر چه سریعتر وضعیت افزایش حقوق کارگران را ساماندهی کرده و به یک تصمیم قطعی برسد.

وی با بیان اینکه دولت قطعا درحال تصمیم‌گیری برای کارگران است یادآوری کرد: وضعیت معیشتی قشر کارگر تعریفی ندارد؛ از همین رو شورای عالی کار باید هرچه سریعتر پیشنهادهایش را ارائه و تمهیدات و پیگری های لازم را  انجام دهد.

 

شورای عالی کار هرچه سریعتر کارگران را از بلاتکلیفی در بیاورد

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در ادامه افزود: چشم انتظاری کارگران برای تعیین تکلیف میزان افزایش حقوق آنها در سال آینده انتظار خوشایندی نبوده و هرچند تا عید این فرصت وجود دارد اما باید در نهایت میزان افزایش حقوق کارگران مشخص شود تا کارگران از این بلاتکلیفی در بیایند.

حاجی بابایی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا حقوق کارگران هم مانند کارمندان 400 تومان افزایش پیدا می کند یا خیر تصریح کرد: بالاخره حقوق کارگران متناسب با وضعیت فعلی آنها همچنین شرایط اقتصادی جامعه در کنار محدودیت های بودجه که وجود دارد باید افزایش پیدا کند و برای بهبود معیشت کارگران با توجه به مشکلات اقتصادی سال جاری لازم است دولت تدابیر ویژه ای را اتخاذ و تصمیمات مهمی را بگیرد.

وی همچنین تأکید کرد: سال گذشته افزایش حقوق کارگران 10 درصد بود که با نوسانات ارز و مشکلات اقتصادی به وجود آمده، این افزایش حقوق تاثیر چندانی در زندگی آنها نداشته و پاسخگوی هزینه آنها نبود؛ در واقع این فقط مشکل کارگران نبوده و برای همه حقوق بگیران هم این اتفاق افتاد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در ادامه عنوان کرد: دولت با نگاه عدالت خواهانه اجازه ندهد که فشارهای بیرونی و مشکلات داخلی شرکت ها و واحدهای تولیدی، شرایط به ضرر کارگران تمام شود و به خاطر افزایش زیاد حقوق، کارفرمایان از عهده تأمین حقوق آنها بر نیامده و اقدام به تعدیل نیرو کنند که در این صورت حقوق آنها تضعیف می‌شود.

حاجی بابایی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اقدام عملی مجلس برای تعیین تکلیف حقوق کارگران چه بوده خاطرنشان کرد: همیشه مجلس این مطالبه را در رابطه با افزایش و هم در رابطه با زمان این قضیه داشته  و آن را دنبال می کند تا تعیین تکلیف حقوق کارگران به زودی تحقق پیدا کند.

 

انتهای پیام/ه

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۳۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در جریان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳ با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول ۱۰- ج در خصوص اعتبارات استانی با ۱۵۴ رأی موافق، ۲۷ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۰ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی در توضیح بخش درآمدی جدول ۱۰- ج لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی می‌باشد که ریالی در آن بالا و پایین نشده است، بخشی از آن به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود، این جدول به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شود، در بخشی از جدول حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به بودجه‌های جهادی اختصاص داده شده که به طور مساوی به تمام استان‌ها تقسیم می‌شود. هیچ گونه تغییری در این جدول اعمال نشده است فقط ۴ ستون به آن اضافه شده، ۴ مورد آن نیز در مورد مباحث استانی می‌باشد.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در توضیح جدول ۱۰- ج، گفت: این جدول با نظر دولت تنظیم شده، تغییرات مختصری بر آن اعمال گردیده که مخالفتی با آن نداریم، مبالغ عنوان شده در این جدول به صورت یکجا برای حل مسائل مدارس نیمه تمام، راه‌های روستایی و آبرسانی به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود و همگی در یک ستون آورده می‌شود، اما در ستون توازن یک سوءبرداشتی نشود، بودجه در اختیار نمایندگان است، قطعا توافق ما این نیست که بودجه را در اختیار نمایندگان بگذاریم بلکه این اعتبارات بودجه‌ای در اختیار شورای برنامه ریزی استان‌ها قرار می‌گیرد.

حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه، گفت: تمام بودجه با همکاری دولت و مجلس دنبال شده است، این جدول نیز براساس توافق دولت و مجلس به نتیجه رسیده است، تلاش می‌شود با رعایت انصاف و عدالت بودجه تقسیم شود.

قالیباف در توضیح جدول ۱۰- ج، گفت: بخشی که در توازن یک آمده و در زیرمجموعه نمایندگان قرار می‌گیرد توافق بر این شده است که در سازمان برنامه، شورای برنامه ریزی آن استان در حوزه مسائل عمرانی با برنامه قرار بگیرد، با نظر دوستان در همان سیستم نیز انجام پذیرد، حتی اولویت هم باید با کار‌های زیرساختی باشد، چون توافق صورت گرفته ابهامی نیز ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: ۱.۵ همتی که برای موضوع فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شده بود که در حوزه ملی باشد با پیشنهاد دولت در همان مبحث استانی تعلق می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت
  • رئیسی: دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد/ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟