Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا عبدلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به واگذاری بلوک سهام هپکو به ایمیدرو هنوز این مساله به نتیجه نهایی نرسیده و تکلیف شرکت مشخص نیست که زیر نظر سازمان خصوصی سازی هستیم یا ایمیدرو به طوری می‌توان گفت در وضعیت برزخ قرار گرفته ایم.

وی ادامه داد: سازمان خصوصی سازی می‌گوید به ایمیدرو واگذار کرده است و ایمیدرو هم عنوان می‌کند که واگذاری قطعی است و باید مصوبه هیأت وزیران برای آن‌ها ابلاغ شود و تاکنون از این مصوبه خبری نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت باید پیگیر مشکلات شرکت باشد

رئیس شورای کارگری شرکت هپکو اراک بیان کرد: ما نتیجه این مسائل را از طریق وزارت صنعت پیگیری می‌کنیم و در مجموع وظیفه کارگر پیگیری این مسائل نیست که چه کسی سهام دار است بلکه مدیرعامل خود وظیفه دارد کار برای شرکت بیاورد، ضمانت نامه بانکی برای قراردادها دریافت کند که متأسفانه مدیریت نیز پاسخ‌هایی مبنی بر عدم پاسخگویی سازمان خصوصی سازی و همکاری نکردن ایمیدرو را مطرح می‌کند.

عبدلی با بیان اینکه پیش از قرار گرفتن زیر نظر سازمان خصوصی سازی بسیاری از اقتصاددانان، وزرا و… علت نافرجامی‌های شرکت هپکو را زیر نظر بخش خصوصی بودن، عنوان می‌کردند، گفت: پس از آن قرار شد که سهام این شرکت زیر نظر دولت باشد. اخیراً (۶۸ نفر) از نمایندگان کنونی در نامه‌ای به وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح کردند که نباید این کار انجام شود که در این راستا به نمایندگان استان نامه‌ای مبنی بر بررسی وضعیت شرکت هپکو ارسال شد که اکنون که سهام هپکو به دولت بازگشته برای بازگشت این صنعت به چرخه تولید تلاش کنند تا شاهد سنگ اندازی های مجدد و واگذاری این شرکت به بخش خصوصی نباشیم.

عدم پرداخت حقوق معوق کارگران در ۲ ماه اخیر

وی در خصوص وضعیت پرداختی حقوق کارگران اظهار کرد: کارگران تنها حقوق فروردین را دریافت کردند و حقوق ۲ ماه اردیبهشت و خرداد ماه نیز به آن‌ها پرداخت نشده است. هربار این مساله را از سوی مدیرعامل وقت شرکت پیگیری کردیم وعده پرداخت مطرح می‌شود که تاکنون هم خبری نشده‌است.

رئیس شورای کارگری شرکت هپکو اراک افزود: هرچند معوقه بخشی از حقوق‌های ۹۵، ۹۶ و ۹۷ نیز به تعدادی از پرسنل پرداخت نشده است.

به گفته عبدلی پس از گذشت شش ماه از روی کار آمدن مدیرعامل وقت کار چندانی از سوی وی مشاهده نشده است و تنها ۱۰ غلتک پیش از عید وارد شرکت شده و ۱۰ غلتک نیز اکنون در خط مونتاژ قرار دارد. عملاً چیزی تحت عنوان سفارش ساخت قطعات در شرکت نیامده است.

رئیس شورای کارگری شرکت هپکو اراک گفت: در حال حاضر جمعیت کارگران شرکت نزدیک به ۸۰۰ نفر هستند که با توجه به کرونا به دستور مدیرعامل ۵۰ درصد در شیفت‌های کاری حضور پیدا می‌کنند.

نامشخص بودن ساخت ۲۴۰۰ دستگاه ماشین‌آلات در هپکو

عبدلی عنوان کرد: بحث وزارت راه، سازمان راهداری‌ها و شهرداری‌ها برای ساخت ۲ هزار و ۴۰۰ دستگاه ماشین آلات توسط هپکو نزدیک به سه سال است که مطرح شده و تاکنون چیزی اتفاق نیافتاده است.

وی تاکید کرد: اگر واگذاری هپکو به ایمیدرو مشخص شود می‌دانیم که زیر مجموعه دولت هستیم و بازگشت این صنعت را به چرخه تولید شاهد خواهیم بود و شرکت می‌تواند کارهایی مربوط به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها را انجام دهد. البته بسیاری از دستگاه‌ها قدیمی هستند و نیاز به بازسازی دارد. در بعضی از قسمت‌ها اگر کاری باشد با کمبود نیرو مواجه هستیم چراکه بعضی از پرسنل بازنشسته شدند. کارگران از مسئولین در خواست دارند که موضوع واگذاری به ایمیدرو هرچه سربع تر مشخص شود.

کد خبر 4959091

منبع: مهر

کلیدواژه: هپکو اراک ایمیدرو سازمان خصوصی سازی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان مواد مخدر استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه ایلام سازمان تبلیغات اسلامی بیرجند دهه کرامت سازمان خصوصی سازی شرکت هپکو زیر نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۱۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود

عضو شورای شهر تهران خواستار تعیین تکلیف واحد مبارزه با موش در شهرداری تهران شد و گفت: در آستانه فصل گرما قرار داریم و باید فکری برای مبارزه با موش‌های پایتخت شود.

ناصر امانی درگفت وگو با ایسنا،‌ با بیان اینکه در بازدید از محلات مختلف تهران یکی از گلایه‌های شهروندان جولان موش در جوی و انهار است، گفت: با گرم شدن هوا نگرانی‌ها از افزایش تعداد موش‌ها وجود دارد و می‌بایست شهرداری تهران در این زمینه اقدامی عاجل انجام دهد.

وی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان داد که گویا واحد مبارزه با موش که قبلا در شرکت ساماندهی مشاغل فعالیت می‌کرده،‌ دچار تغییرات ساختاری شده و به سازمان مدیریت پسماند منتقل شده و در این شرایط کار کمی افت کرده است، افزود: در آستانه فصل گرما قرار داریم و باید فکری برای مبارزه با موش‌های پایتخت شود.

امانی ادامه داد: ما خواستار تعیین تکلیف و ساماندهی موش‌های تهران هستیم و با وجود تغییر ساختار بهتر است شرکتی که تجربه کافی دارد و کارشناسان آن با وضعیت معابر و کلونی‌های تهران آشنایی دارند، کار مبارزه با موش‌های تهران را بر عهده گیرد؛ اما آنچه مورد تأکید است این است که باید مبارزه با موش‌ها در آستانه گرمی هوا هر چه زودتر آغاز شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال